home info članci recenzije galerije profili intervjui downloads linkovi forum mail impressum


ocijenite profil:
prosječna ocijena:
broj glasova:
195


DJ Sekkt

Rođen 1977. godine u Zagrebu, glazbom se pocinje baviti još u osnovnoj školi kad sa bratom i par prijatelja osniva band "The Envi Ignobles" ("zavidni nitkovi"). Pod utjecajem punka i posebno srpskog novog vala, nakon par bezuspješnih bendova i sviranja u "The Buskers" (kasnije "Pun kufer") otkriva jungle glazbu, a ubrzo potom, negdje 1996. i trance.
1998. godine upoznaje se s radom pulskog DJ Marina i "Metamedia" skupine, te se ukljucuje u hrvatsku goa scenu, u pocetku samo kao slušaoc, a kasnije kao promotor i organizator.

Tijekom 1999. godine zajedno sa DJ Hip-om organizira niz manjih poluprivatnih partyja po vikendicama i studenskim domovima na kojima gostuju DJ-i Chuba, Marino, Mp, Ilko Culic, a DJ Hip pece zanat. 2000. svira svoj prvi set na službenom partyju na Obonjanu, a zatim i na prvom "Free Spirit" festivalu na Sisanu kraj Pule. Krajem iste godine sa DJ-ima Hipom i Kobayagiem osniva "Tribalizer" vecer u zagrebackom klubu "Attack" gdje nastupa kao resident DJ. Od tada mu se zvuk profilirao u full-on progressive stil, ali ne bez teške psihodelije.

Nastupao je na festvalima "Free Spirit", "Otokkultivator", "Awakening", te u ljubljanskoj "Metelkovoj", u klubovima "Channel Zero" i "Galahala", zatim u Austriji u "E. K. H. Squattu" u Becu, u Vojvodini i Maroku, te po klubovima diljem lijepe naše.Odabrani profil nema upisanu playlistu.

2002-2011 © Trancepleme.com | Design by Dovla, coding by psihodelikk