home info članci recenzije galerije profili intervjui downloads linkovi forum mail impressum


ocijenite profil:
prosječna ocijena:
broj glasova:
281


Chryseis

Ivan Brkic - Chryseis glazbom se aktivno bavi vec 5 godina. Prvi projekt (psy trance) imenom Cygnus, osnovan je u ranoj 1999. godini, zajedno sa Mladenom Glavinicem (sadašnji Parrket). Na ljeto iste godine u vrlo lošim uvjetima napravljen je prvi album imenom S.X.L.

Nakon nekoliko poslanih cd-a ne nailazi na odaziv izdavackih kuca koje su vec u to vrijeme bile zaokupljene novijom trance produkcijom, te album pada u zaborav. Nakon nekog vremena Mladen odustaje od projekta a Ivan nastavlja kao solo projekt raditi i usavršavati svoju produkciju. Nedugo zatim zajedno sa Nikolom Kleutom osniva projekt In-Nascor cija je glazba bila inspirirana nadolazecim progressive trance zvukom.

Kao In Nascor Live Act nastupaju u nekoliko hrvatskih klubova i trance festivala (Underwater Overground Festival, Tribalizer, Mecharmonica, Terra-electronica), te suracuju sa drugim hrvatskim trance projektima (Parrket, Shuma, Mokk, Witch/bitch). Prva izdana stvar, Shoreside izlazi na kompilaciji izdavacke kuce Dancing Bear, a na ljeto 2004.ocekuje se izdanje za njemacki label Hadshot Haheizar i kao remixeri projekta

Witch/Bitch za respektabilni label ElecTribe. Mecutim unatoc usponu, In-Nascor se raspada pocetkom 2004. godine i Ivan još jedanput nastavlja kao solo projekt iza imena Chryseis. Trenutno radi na novom albumu baziranom na fuziji progressive trance-a, progressive house-a i breakbeata.

byMorb


Odabrani profil nema upisanu playlistu.

2002-2011 © Trancepleme.com | Design by Dovla, coding by psihodelikk