home info članci recenzije galerije profili intervjui downloads linkovi forum mail impressum


ocijenite profil:
prosječna ocijena:
broj glasova:
232


Shuma

Shuma je zagrebacki projekt Davora Tošovića i Emira Čehaića. U protekle 4 godine nastupali su na svim glavnim trance događanjima u Hrvatskoj, kao što su Underwater Overground 1. i 2., Solar tribe dance festival a Media Mediterranea, Free spirit te na bezbroj manjih partija kao i velikih techno eventa kao što je Exotica 2003 te inozemnim nastupima  u Sloveniji, Cipru, Njemačkoj, Austriji, Češkoj itd.
 
Koncept njihove muzike je konstantan razvoj zvuka upotrebljavajuci elemente stilova kao što su techno, elektro, house, dub i techhouse i mješajuči ih sa tranceom da bi dobili svoju jedinstevnu viziju progressive trance glazbe.
 
Ekskluzivni su artisti na minhenskom labelu PlayOutRightNow recordings (P.O.R.N.) koji izdaje imena kao što su Gabriel le Mar, Alegria, Engelspost, Entheogenic, XV killist/Lounge control, Teleport...no pored toga izdali su na poznatom labelu Hadshot Haheizar dj Yaniva (12" v/a:Hypnocratia ep), kao i na novom českom progressive labelu Tribalvision records (V/A: "Lime lights"), te čekaju izdanja za VP records i P.O.R.N.

singl:
Shuma - Ventil (Hadshot Hahiezar) (VA Hipnocratia EP)
kompilacija:
Shuma - Illektro Music (Tribal Vision) (VA Lime Light)
Shuma - Karoten, Opression (Metamedia) (VA Media Mediterranea)


Odabrani profil nema upisanu playlistu.

2002-2011 © Trancepleme.com | Design by Dovla, coding by psihodelikk