home info članci recenzije galerije profili intervjui downloads linkovi forum mail impressum


ocijenite profil:
prosječna ocijena:
broj glasova:
127


DJane Nanda

DJane Nanda, punim imenom Fernanda Poblete, rođena je i odrasla u Santiago de Chile-u, a na elektronskoj glazbenoj sceni nalazi se više od deset godina. Korjeni bavljenja glazbom nalaze joj se u čileanskom outdoor underground pokretu, koji se razvio u Dreamvibe – pionire chillout-a i producente Earthdance/Chile.

U proteklih deset godina Nanda je svirala na brojnim velikim festivalima i događanjima diljem Europe, uključujući Voov-Experience, Fusion, Antaris, Excalibur, Fullmoon Festival, Etnofestival, Underwater Overground i Twisted Frogz Label Party.

Njezin stil nije ograničen na samo jednu formu chillout glazbe, u njezinim setovima možete čuti sve - od ambienta i duba do downbeat, deep, electro i minimal glazbe. Brisanje granica žanrova, sa naglaskom na specijalni karakter svake trake koju pušta – prava je vožnja kroz eklektični svijet glazbe.

Nanda ima mnogo iskustva u glazbi i audio-vizualnoj produkciji – u djetinstvu je učila svirati violinu, a studirala je marketing, fotografiju, kinematografiju, sound recording i event production.
 
Zbog svog karaktera, velikog osjećaja za detalje, svjesti i osjećajnosti za glazbu i ljude, postala je menađerica za chillout floor Voov-Experience festivala od 2002-ge godine.

Nakon što se preselila u Berlin (2003) i učestalo počela putovati po raznim zemljama, krenula je i suradnja sa Interchill Records-om kao label DJ, također je počela raditi kao foto-art urednik za “The Trancer’s Guide to the Galaxy” – project u suradnji Mushroom Magazina i Chaishop.com.

2004-te se preselila u Hamburg. Nakon mnogo putovanja i setova po mnogim zemljama, početkom 2005-te godine Nanda se odlučila još jednom preseliti, ovaj put u grad Malmo u Švedskoj, gdje nastavlja svoj rad na novim i starim projektima.

Više informacija potražite na: www.djnanda.comOdabrani profil nema upisanu playlistu.

2002-2011 © Trancepleme.com | Design by Dovla, coding by psihodelikk