home info članci recenzije galerije profili intervjui downloads linkovi forum mail impressum


ocijenite profil:
prosječna ocijena:
broj glasova:
160


DJ Vox

Rođen 1976. godine u Zagrebu, Tomislav Crnčić AKA Vox se sa goa tranceom upoznaje jos 1995 godine. Od raznih poznanika dolazi u kontakt s par legendarnih goa kompilacija (Tantrance 1,2, Trust in Trance, Goa vibes 1, 2 itd.) te se počinje interesirati za DJing i glazbenu produkciju.

1996 ulazi u KSET i vježba miksanje, pa tako u razdoblju 1998. - 1999. godine tamo organizira više slušaonica sa trance tematikom. Jednu od tih slušaonica posjećuje DJ Ludvig iz Astralisa i poziva Voxa da debitira na Astralisovom partiju "Natura" 23.5.1999. Iste godine nastupa na još par Astralis partija i aftera i nizu manjih privatnih partija.

Zbog osobnih obaveza te nezadovoljstva smjerom kojim kreće tad moderna trance produkcija, na neko vrijeme povlači se sa se DJ scene  i prima se vlastite produkcije, no ne profesionalno. Tako sa Marijem iz grupe Mokk producira dvadesetak track-ova koje 2004. i 2005. godine svira na slušaonicama u KSETu.

Sada je jedan od nekoliko hrvatskih trance DJa koji su ostali vjerni goatrance zvuku i povremeno svira na partijima s retro tematikom.

check out: www.myspace.com/voxprojectOdabrani profil nema upisanu playlistu.

2002-2011 © Trancepleme.com | Design by Dovla, coding by psihodelikk