home info članci recenzije galerije profili intervjui downloads linkovi forum mail impressum


ocijenite profil:
prosječna ocijena:
broj glasova:
191


Analog Pussy

Analog Pussy su Jiga i Jinno. Jinno, rocen 1966. je jedan od prvih trance glazbenika na podrucju Izraela. Elektronskom glazbom poceo se baviti sa 16 godina, a do trance-a dolazi traĹžeci nešto novo. Izdao je razne stvari kao Art Indust poput albuma "Air" iz 1992. i mnoge stvari na raznim trance kompilacijma.

Jiga je pocela se baviti punkom sa 17 godina, svirajuci bass gitaru u raznim trash bandovima. Na trance je prešla zato što trance kombinira bass bubnjeve i bass linije u najenergicnijem nacinu. Upoznavanje dua je bilo vaĹžno za odrecivanje njihovih puteva u Ĺživotu. Poceli su raditi zajedno kao Art Indust (Jinno) feat. Fatima um Sharif (Jiga) i izdali za Kasbah "A Beach Party in Gaza on Trance Side of the Moon". Poslije izdaju "Middle East of Nothing" na vrlo uspješnoj kompilaciji "More Than A Chilling". Nakon toga izdaju za Kabash singl "La Santa" i album "Amatoria".

Rade i kao Subres, komercijalan projekt radeci stvari po narudĹžbi poput stvari "Dor Mezuyan", "Nag'a Bashamaym", "Sigal" u trance, house i jungle verzijama. Neke od tih stvari došle su do vrhova top ljestvica u Izraelu. Izdali su dva albuma "Subres 1" i "Subres 2". Kasnije rade kao Triponas izdajuci singl "Last House" i album "Disco Futura" za Hed Artzi i album "Prophecy of Love" za IC/DA Music.

Od 1999. rade samo kao Analog Pussy i 2000. sele se u Njemacku gdje trenutacno Ĺžive. Izdali su cetiri albuma: u kolovozu 1999. Ballonia izdaje njihov prvi album "Psycho Bitch from Hell", kasnije te godine izlazi im "MP3 Release 001" CD pun neobjavljenih stvari u MP3 formatu i multimedije. U rujnu 2001. izdali su drugi album "Underground" na njihovom vlastitom labelu Analog Pussy Records, album ima drugacije izdanje na vinilu sa dvije drugacije stvari. U svibnju 2002. izdaju "Vynil Trax", album sastavljen od stvari koje su prije bile dostupne samo na vinilu. Singlovi koje su izdali ukljucuju: "Audio Santo" za Hadshot Haheizar, "Space Walk" isto za Hadshot Haheizar, "Extended Memory" za Levithian, "Diskotek" opet za Hadshot Haheizar i "Ball Banger" za vlastiti Analog Pussy Records.

bycRC


Odabrani profil nema upisanu playlistu.

2002-2011 © Trancepleme.com | Design by Dovla, coding by psihodelikk